Open Air Sahat tepe 2015
Open Air @ Сахат тепе 🗓 🗺
3 юни, 2015
Първи уличен карнавал „Пловдив танцува“ 🗓
5 юни, 2015
Покажи всички

the sound of the legends 🗓 🗺

Днес, 5.06, от 22:00ч. в Sound Trap ще се проведе второто издание на „the sound of the legends“, на което ще може да чуем DJ Alex Metchev, Steev G (Stefan Goranov), Pacific (Тихомир Попадийски), Moon (Росен Николов).

Форматът „the sound of the legends“ e с отворени врати (вход свободен) за публиката, и e част от програмата на Incubator за общодостъпни културни събития в гр. Пловдив.

Сигурни сме, че този музикален формат на Sound Trap, ще ви накара да чакате с нетърпение всяко следващо издание. Един път в месеца, ще имате привилегията да видите хората, които поставиха началото на съвременния клубен живот в България! Концепция, която съдържа не само мощен звук, но и история – такава, каквато не сте виждали ..няма и да видите на друго място. Има артисти, които и до днес – повече от 25 години, продължават да развиват клубната сцена в България. Тези хора са началото на това, което всички ние консумираме с добро настроение и днес.

Звуковото налягане в Трап-а, ще бъде подкрепено от уникални изложби, които съдържат моменти от развитието на всеки един специален гост на поредицата „the sound of the legends“. Това е съдържание, с което целим да покажем пионерите на съвременния клубен саунд, и техните незабравими партита в кариерите им до днес. Подгответе се за пътуване във времето, и не забравяте: Sound Trap е място, в което искаме да имате преживявания, които да ви карат да уважавате все повече артистите, които продължават да творят за всички нас.

Събитието във Facebook

Музика Събития
Sound Trap Map

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.