намерено изкуство
Намерено изкуство 🗓 🗺
9 август, 2015
Форум "Общност за занаятчийски храни"
Форум „Общност за занаятчийски храни“ 🗓 🗺
10 август, 2015
Покажи всички

Shake that Хълм 🗓 🗺

Shake That Хълм

Хайде Пловдив, да разтърсим ЗАЕДНО полянките и горичките нa Младежкия Хълм на 4, 5 и 6-ти Септември! На фестивала ще чуем и видим едни от най-добрите съвременни изпълнители на балканската сцена. По случай националния празник и празник на Пловдив – 6ти Септември, специални гости на събитието са нашите съседи – групите Fluid Underground от Сърбия и Тuber от Гърция! В трите дни ще станем част от 72-часова музикална и развлекателна програма, ще чуем повече от 6 музикални стила, представени на 3 сцени. Ще танцуваме под съвременни етно ритми, фюжън, реге-фънк-джаз, алтернативен рок. По време на фестивала ще наблюдаваме невиждано явление – още едно доказателство, че Пловдив е ЗАЕДНО! Със свои зони, изградени в специфичния им дух, знаковите заведения на града се включват и ще приютят всички нас, за да задоволят и най-претенциозните вкусове.

И нали сме айляци, ще имаме всичко нужно за почивката през съботния и неделния ден. Ще има и кой да занимава децата с образователни и артистични работилници и различни физически активности. Докато през деня едни си почиват на поляната, или се изтягат в хамачената градина, други ще се радват на културни и развлекателни пърформанси за малки и големи, като Yoga Fly, Скейт Зона, Театър, Slackline, Капоера, Канго джъмп, изложби, кино и танцови много други. Всичко това е за Пловдив, за да е ЗАЕДНО! Да направим града все по-привлекателно място, с прекрасните му дадености за Бичене на АЙЛЯК и да отпразнуваме Заедно Съединението!

Shake That ХЪЛМ е инициатива на Alter-Native Project и е част от програмата на Инкубатор за общодостъпен културен календар 2014-2020 и в подкрепа на Пловдив – Европейска столица на културата 2019!

(Събитието във Facebook)

from to
Места Музика Събития
Младежкия Хълм Map

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.