ОБРАЗОВАТЕЛЕН КУРС ПЛОВДИВ / ВЪВЕДЕНИЕ В СЪВРЕМЕННОТО ИЗКУСТВО
4 април, 2015
EASTER PARTY – ALL TOGETHER NOW II @ Stage 51
4 април, 2015
Покажи всички

Parallel Dimensions – изложба на Анжела Пенчева

От PLOVEDIV вярваме на младите хора, които се занимават с изкуство. Именно затова ви представяме Parallel Dimensions – първата самостоятелна изложба на Анжела Пенчева. Под наименованието Parallel Dimensions се крие едно младо момиче, олицетворяващо въображаемия си свят под формата на изкуство.

Анжела Пенчева е студент в Нов български университет със специалност графичен дизайн. Завършила е художествена гимназия в Бургас. Живяла е в различни градове из България. Идва от семейство на художници. Цял живот се е занимавала с рисуване, но се откроява най-­вече със скулптурите си.

„Обичам всичко свързано с изкуства и черпя вдъхновение от музиката, киното, фотографията… Но може би най­-вече от хората.“

Отваряме врати на 9 април в 18:00 часа. (събитието във Facebook)

Пространството YOU ARE IN PLOVEDIV е спечелено от конкурса на фондация „Пловдив 2019“ – „Капана – квартал на творческите индустрии“.

Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.