ОБРАЗОВАТЕЛЕН КУРС ПЛОВДИВ / ВЪВЕДЕНИЕ В СЪВРЕМЕННОТО ИЗКУСТВО
4 април, 2015
EASTER PARTY – ALL TOGETHER NOW II @ Stage 51
4 април, 2015
Покажи всички

Parallel Dimensions – изложба на Анжела Пенчева

От PLOVEDIV вярваме на младите хора, които се занимават с изкуство. Именно затова ви представяме Parallel Dimensions – първата самостоятелна изложба на Анжела Пенчева. Под наименованието Parallel Dimensions се крие едно младо момиче, олицетворяващо въображаемия си свят под формата на изкуство.

Анжела Пенчева е студент в Нов български университет със специалност графичен дизайн. Завършила е художествена гимназия в Бургас. Живяла е в различни градове из България. Идва от семейство на художници. Цял живот се е занимавала с рисуване, но се откроява най-­вече със скулптурите си.

„Обичам всичко свързано с изкуства и черпя вдъхновение от музиката, киното, фотографията… Но може би най­-вече от хората.“

Отваряме врати на 9 април в 18:00 часа. (събитието във Facebook)

Пространството YOU ARE IN PLOVEDIV е спечелено от конкурса на фондация „Пловдив 2019“ – „Капана – квартал на творческите индустрии“.

Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар