През обектива на школа Космос
През обектива на школа Космос 🗓 🗺
3 юни, 2015
Open Air Sahat tepe 2015
Open Air @ Сахат тепе 🗓 🗺
3 юни, 2015
Покажи всички

ONE DESIGN WEEK 2015: Being Post-Digital 🗓

Централната изложба на Международния фестивал за дизайн и визуална култура ONE DESIGN WEEK тази година е „Being Post-Digital“ („Постдигитално съществуване“). Куратор на изложбата е Рене Беекман. Тя ще бъде разположена в две галерии в Пловдив – Дружество на пловдивските художници (ул. „Гладстон“ 32) и Градска художествена галерия (ул. „Княз Александър I“ 15) между 19-ти и 28 юни. На откриването ще се проведе специално издание на срещите „Доркбот София“, като този път то ще е под мотото „Доркбот Пловдив #1“. По време на „Доркбот Пловдив #1“ част от художниците ще направят презентации за своята работа. Публиката ще има възможността да задава въпроси и да разменя идеи с авторите и куратора.

В изложбата участват над 20 автора от 8 различни държави: Ади Вагенкнехт (САЩ), Албена Баева (България), Жанет Сирмай (Унгария), Карл-Йохан Росен (Швеция), Красимир Терзиев (България), LIA (Австрия), Стефан Дончев (България), Фредерик де Уилде (Белгия), Хилес де Брок (Холандия), както и студентите Боряна Петрова, Елена Андреева, Милена Пачеръзова, София Кратчанова и Вълко Чобанов от магистърската програма „Дигитални изкуства“ на НХА, София и Станислав Дрча, Стефан Йованович, Милош Чубрило и Зоран Радулович от програмата „Медийни изкуства“ на Художествената академия в Нови Сад.

ONE DESIGN WEEK  се организира с подкрепата на Община Пловдив, Фондация „Пловдив 2019“ и Фондация „Америка за България“.

from to
Събития
Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.