Andy Scot PLOVEDIV
Интервю с Andy Scot
5 юни, 2015
ONE DESIGN WEEK 2015: Touch, Sit, Drink 🗓 🗺
8 юни, 2015
Покажи всички

ONE DESIGN WEEK 2015: Вариации на 3D принтиране 🗓 🗺

One Design Week 2015 Вариации на 3D принтиране

Галерийното пространство на PLOVEDIV на ул. Куртевич в Капана ще бъде домакин на „Вариации на 3D принтиране“ – част от ONE DESIGN WEEK 2015. Осем творци от различни артистични сфери излизат от познатата територия на ежедневната си работа, за да се впуснат в експерименти с новите технологии.

На Wolfram (студио за проектиране и производство на осветителни тела), funkt (архитектурно студио), студио точка§точка (порцелан), Archabits (архитектурно студио), Светлана Мирчева (съвременно изкуство), Виктор Павлов (бижута), Катерина Сербезова (бижута) и Conveyer (архитектурно студио) помощ оказва студио B2N. Изложбата е начин да се покаже многообразието от възможности, които предоставя 3D принтирането като технология, да се излезе от рамката на установената работа и да се предизвика колаборация между различните творчески дисциплини.

Творбите ще бъдат разположени на първия етаж в галерията. Откриването ще бъде на 19 юни от 19:00. Изложбата ще продължи до 28 юни.

(събитието във Facebook)

from to
Събития
ул. Павел Куртевич 3 Map
Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар