Andy Scot PLOVEDIV
Интервю с Andy Scot
5 юни, 2015
ONE DESIGN WEEK 2015: Touch, Sit, Drink 🗓 🗺
8 юни, 2015
Покажи всички

ONE DESIGN WEEK 2015: Вариации на 3D принтиране 🗓 🗺

One Design Week 2015 Вариации на 3D принтиране

Галерийното пространство на PLOVEDIV на ул. Куртевич в Капана ще бъде домакин на „Вариации на 3D принтиране“ – част от ONE DESIGN WEEK 2015. Осем творци от различни артистични сфери излизат от познатата територия на ежедневната си работа, за да се впуснат в експерименти с новите технологии.

На Wolfram (студио за проектиране и производство на осветителни тела), funkt (архитектурно студио), студио точка§точка (порцелан), Archabits (архитектурно студио), Светлана Мирчева (съвременно изкуство), Виктор Павлов (бижута), Катерина Сербезова (бижута) и Conveyer (архитектурно студио) помощ оказва студио B2N. Изложбата е начин да се покаже многообразието от възможности, които предоставя 3D принтирането като технология, да се излезе от рамката на установената работа и да се предизвика колаборация между различните творчески дисциплини.

Творбите ще бъдат разположени на първия етаж в галерията. Откриването ще бъде на 19 юни от 19:00. Изложбата ще продължи до 28 юни.

(събитието във Facebook)

from to
Събития
ул. Павел Куртевич 3 Map
Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.