Интервю с МЕЛФОРМАТОР
12 август, 2014
Иван Янев
Интервю с Иван Янев
14 август, 2014
Покажи всички

One Dance Week 2014

[cml_media_alt id='3713']One Dance Week 2014[/cml_media_alt]

Фестивалът за съвременен танц и пърформанс  One Dance Week ще се проведе за първи път в Пловдив от 28 август до 6 септември 2014. Седмото поред издание (досега наричано Sofia Dance Week) е разделено на няколко модула: Международна селекция, Български шоукейс, Детска програма, Събития на открито, Кино програма, Танцови ателиета за професионалисти и студенти, Лекции & дискусии.

Международната селекция е с пъстроцветен подбор от Европа, Азия и Америка. Най-актуалното от българската сцена включва Mayday на Derida Dance, „Идентичност“ на Ирина Голева, The Jungle. Plovdiv is burning на Красен Кръстев, „Нашето последно па де дьо“ на Вили Прагер и Ирина Свещарова, NO MOVEMENT NO SOUND на Ида Даниел, „Траектории на желанието“ на Мила Искренова, „Монолог за двама & копнеж“ на Танцова компания Дуенде България, „Антигона – това съм аз“ на Галина Борисова, Big Gun на Мартин Пенев и Станислав Генадиев, Без-крайно на Танцова компания POP&ROLL.

Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.