Parallel Dimensions – изложба на Анжела Пенчева
4 април, 2015
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СЪВРЕМЕННОТО ИЗКУСТВО?
4 април, 2015
Покажи всички

EASTER PARTY – ALL TOGETHER NOW II @ Stage 51

Вдъхновен от слогана Together, с който Пловдив беше избран за Европейска столица на културата 2019, както и от успеха на първото All Together Now, екипът на artnewscafe – едно от най-активните и разпознаваеми градски места, които дават лице на новата култура в Пловдив, призовава всички свои посетители и фенове през годините с второ парти “All Together Now II” (Всички заедно сега) на Великден.

Великденското парти All Together Now II ще се проведе отново с много танци на 11 април 2015 г., когато в Пловдив се завръщат от чужбина и други градове редица пловдвичани и приятели на града. Концепцията за All Together Now (Всички заедно сега) е заложена, както в общността, която artnewscafe изгражда с годините, така и с DJ-те, които кани с тяхната алтернативната музика. За това и line-up-a са лица, който са привържаници на тази музика и са правили своя селекция в artnewscafe. Това са САЮЛКЕ (Мелформатор), Moralez (Samakitka & Moralez), ELEN.

Входът за събитието е свободен, за да бъдем всички отново заедно.

(събитието във Facebook)

Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.