Деца творят в Капана 🗓 🗺
31 май, 2015
Пловдив чете 2015 🗓
3 юни, 2015
Покажи всички

Climate Launchpad в България 🗓

До 20 юни 2015 състезанието Climate Launchpad 2015 г. е отворено за кандидатстване и в България.

Студенти, стартиращи фирми, предприемачи, изследователи и служители, които мечтаят да стартират собствен бизнес могат да кандидатстват със своите бизнес идеи, свързани с изменението на климата. Най-добрите бизнес идеи ще получат достъп до KIC Climate Accelerator. Конкурсът е отворен за кандидатстване паралелно в 26 европейски страни.

От 11 май до 20 юни, можете да кандидатствате със своята бизнес идея, след което членовете на националното жури в България, ще подберат бизнес идеите с най-голям потенциал, според специални критерии.

Избраните екипи ще участват в двудневен национален Boot Camp (обучение с практическа насоченост) в София, с едни от най-добрите обучители на Climate Launchpad; Специална обучителна програма на всеки от селектираните екипи, в 6 коучинг сесии, които ще помогнат на вашата идея да се превърне в атрактивен бизнес за инвеститор; Национален финал и представите своята бизнес идея пред национално жури и да станете част от ТОП 3 в България, както и да получите много награди.

Екипите, които попаднат в ТОП 3 от националното сътезание, получават възможността да представят своята бизнес идея на Европейското състезание в началото на септември 2015 година, в Амстердам, Холандия. Топ-3 на Европейския финал печелят от € 2500 до € 10,000, а всички участващи екипи ще могат да докажат потенциала на на своята бизнес идея пред инвеститори и да привлекат интереса на KIC Climate Accelerator.

Условията за кандидатстване можете да видите на официалната страница на състезанието climatelaunchpad.org.

Подробности за реализацията на състезанието в България, можете да откриете на страницата на официалния координатор за България – Cleantech Bulgaria.

Национални партньори на състезанието са: Betahaus Sofia, Start it Smart, Софтуерен университет и Дневник.

from to
Събития
Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.