kolelo
МНОГО павета, ЕДИН велосипед
29 февруари, 2012
©49 Groove
35мм35mm
21 март, 2012
Покажи всички

Премиера на „Пак ли Любов!?“

На 11 март от 19:30ч ще се състои официалната премиера на „Пак ли Любов?!“. Постановката е дело на режисьора Радослав Гизгинджиев, който ще направи дебют и като актьор. В другата главна роля е Илияна Гъделева.

Комедията разказва за студен и агресивен адвокат, който си урежда среща с атрактивна дизайнерка в Интернет.  Драматургията е поставена така, че зрителите не само да станат свидетели на безумната среща на два противоположни свята, но и да „подслушват” техните мисли. От най-дребните битови проблеми, до флирта, голямата любов, болката, кредитите, кариерата, сексът без любов, трудното време в което живеем… Нещата никога не са такива, каквито ги представяме, дори и в мислите си…   Два противоположни свята, отново стигат до въпроса „Пак ли любов!?” и свалят всичките маски на времето по един забавен и натурален начин. Отричащи, агресивни, вдъхновени и  изморени, оживяха в Пловдив. Тази комедия е написана специално с мисълта за  град Пловдив, персонажите живеят в този град. Репликите са на базата на реално казани изречения, като са построени и режисирани така, че да можем да се посмеем на едни от най-големите драми в живота ни.

„Петното на Роршах“, входът е 7лв.

Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.