Ми-грацията
8 март, 2014
Пловдив обявява национален конкурс за велосипедни стойки
25 март, 2014
Покажи всички

Премиера на „Моето име“

Един човек ще търси своето име сред всички онези ограбващи думи, които ни учат как да живеем и как да обичаме. Ще назове всичките ни имена, за да си спомни, че каквото и да правим, в едно сме еднакви – когато се влюбим. Провокативният персонаж ще разбие „четвъртата стена“ и ще въвлече и самата публика в събитието, за да докаже, че нито един от нас не знае името си, докато не се влюби.

„Моето име“ е първата пиеса, която ще даде началото на целия проект  „ЛЮБОВ“. „Тук ли си?“ и „Любовта не може просто да отмине“ са другите два моноспектакъла, които също ще направят своите премиери в Пловдив през април.

Сценарист и режисьор на „Моето име“ е Радослав Гизгинджиев. Той е автор на книгите „РАЙ“ и „Дневниците“. Неговият дебютен игрален филм също е сниман в Пловдив – „Изпуснати думи“ с участието на Койна Русева и Георги Вачев.

За работата си по пиесата Радослав Гизгинджиев казва:„Неслучайно реших този проект да сложи началото си в Пловдив. За мен това е специален град със специални хора. За мен това е градът на любовта. Тези три пиеси нямат нищо общо като драматургия, освен концепцията да заразим хората с любов и да назовем дори и болезнени истини, но по един естествен и забавен начин.„

Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.