Звезда зад бара – Илиян Любомиров
14 януари, 2015
Лидерство на участието
7 февруари, 2015
Покажи всички

Откриване на Oxbridge в Пловдив

Oxbridgre Пловдив Grand Opening

Основано през 1998г. в Англия, Oxbridge е училище по английски с акцент върху усвояването на езика и промяната на начина на преподаване. Мадрид и Барселона са първите градове, където се откриват места преди 17 години. Oxbridge пренася този доказан метод в други части на Европа и по света, след огромния успех в Испания. Нови места ще бъдат открити в Италия, Франция, Камбоджа и България.

Избират Пловдив заради богатата история и любовта към културата, а и заради надеждата, че България ще се присъедини към Шенгенската зона през 2017 г. и ще бъде Европейска столица на културата през 2019 г. В чест на първото училище в Пловдив, Oxbridge провеждат малко тържество на 25 януари от 19:30 в Argento Cafe.

Oxbridge си партнира със спонсори, за да създаде прекрасно събитие и да подпомага развитието на местния бизнес. Сред тях са: клуб „Библиотеката“, уроци по танци – Casa Debaile, Escape Modabar, Alenia, Beauty For Ever, Argento Cafe.

На откриването ще пуска DJ MOMO. Посетителите ще имат шанса да спечелят много страхотни награди от спонсорите.

(събитието във Facebook)

Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.