Изложба на Иван и Стефано Поповски
8 февруари, 2015
Полинеро на 8
10 февруари, 2015
Покажи всички

„Надежда през обектива“ в клуб „Библиотеката“

„Надежда през обектива“ е арт проект с благотворителна насоченост, който положи своя старт през последния месец на изминалата година в София. В проекта вземат участие творци-фотографи, които предлагат около 5 свои любими фотграфии,  побиращи се в категориите акт, портрет, стрийт, макро и пейзаж. За организирането на цялостното събитие и неговото протичане  предложиха своята креативност и страст към фотографията 27 участници от цяла България. До този момент  пътуващата изложба успя да посети  два града – Панагюрище и Стара Загора, след като бе открита в столицата ни. Четвъртият град от маршрута на гостуването е именно Пловдив. Изложбата ще бъде открита на 12.02., четвъртък, в клуб Библиотеката, от 19:00ч., като фотографиите ще бъдат разположени в клуба за седмица, през която всеки, който желае, може да мине да разгледа и да подкрепи инициативата.

Събраните  средства от закупуването на кадрите ще бъдат дарени на дневен център за деца с увреждания „Дъга“ в град Панагюрище.

Цената на кадър от изложението е 50 лева, а всеки, който желае да дари символична сума за инициативата, ще може да го стори в специално поставената за тази цел кутия за дарения.

(събитието във Facebook)

Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.