Panic Station – Amsterdam
19 юли, 2015
Отново солистка на Арена Ди Верона пее в „Аида” на Античния театър
Отново солистка на Арена Ди Верона пее в „Аида” на Античния театър 🗓 🗺
20 юли, 2015
Покажи всички

Креативността е твоят билет, а дестинацията – Амстердам

Talent Lab Креативността е твоят билет, а дестинацията – Амстердам

Heineken дава шанс на български таланти да покажат уменията си на световната сцена.

Всички харесваме рекламите на Heineken и не малко от нас са мечтали да имат възможност да участват в създаването им. И колкото и невероятно да звучи, сега имаме възможност да станем част от екипа, който стои зад тях. През септември двама българи ще станат част от екипа, който ще разработи новата глобална кампания на Heineken, “Консумирай Heineken с удоволствие и мярка.

Вярваме, че креативното мислене има силата да разрешава световни проблеми. A с подкрепата на Creative Marketer of the Year за 2015, Heineken, кампанията за намаляване на злоупотребата с алкохол със сигурност ще е легендарна. Ако мислиш, че ти си човека за тази важна задача – това е твоя шанс да покажеш таланта си. Всичко, което трябва да направиш е да заснемеш видео с дължина между 60 и 90 секунди, в което да се представиш и да ни покажеш творческата си работа. И, разбира се, да го качиш на talentlab.bg.

Излишно е да споменаваме, че това е възможност, която идва веднъж в живота, затова: нека силата на идеите бъде с теб.  За повече информация и детайли отиди на talentlab.bg.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.