Find Your Beach 🗓 🗺
9 ноември, 2015
Първият епизод на „Синдикатът“ в Петното 🗓 🗺
19 ноември, 2015
Покажи всички

„КРАТУН С CARTOON” и „Децата на Хамелн“ в Нощ на театрите 🗓

Detsata na HamelnЗа малките почитатели на Мелпомена, които знаят или сега ще научат, че театърът съживява, от 13 до 17 ч. във фоайето на театъра е подготвено ателие „КРАТУН С CARTOON”. Децата ще може да съживят с рисунка и декорация върху кратунки любими театрални или анимационни герои, цветни фигуративни мотиви. Групите, водени от прекрасните ни сценографи и асистенти от Национално училище за сценични кадри, започват на всеки час от 13 до 16 ч. и включват до 12 деца, с предварително записване през сайта на Кукления театър

Държавен куклен театър Пловдив участва в НОЩ НА ТЕАТРИТЕ 2015, защото… нощите трябва да носят радост и смисъл!

Най-новият спектакъл на Държавен куклен театър Пловдив „Децата на Хамелн“ пълзи в нощта, крие сенки и гризачи и иска точно теб за свой зрител! Спектакълът за пораснали „Децата на Хамелн” е приказка за Нещото, което е неотстъпно до нас, в чиято сянка минава нашият живот, като смесица от силуети, пътешествия и загадки, които оживяват, за да ни дадат рецепта как да продължим да живеем. Това е една сюрреалистична заигравка за младата публика, с която я провокираме да вземе участие в процеса на изграждане на спектакъла-живот.

 

Събития
Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.