Красимир Василев
15 юни, 2014
Альоша слиза в града
Альоша слиза в града
17 юни, 2014
Покажи всички

Капан за чудовища – откриване 🗓 🗺

PLOVEDIV публикация

[cml_media_alt id='3442']whatamonstar[/cml_media_alt]Готините хора от What a Monstar (Никола Сивков, Иван Янев и Станислав Маринов) откриват своето пространство в кв. Капана на ъгъла на ул. Златарска и ул. Загреб, след като бяха избрани за един от десетте проекта в конкурса на Фондация „Пловдив 2019“ и Община Пловдив „Капана – квартал на творческите индустрии в Пловдив“.

Партньори на WAM са творци в сферата на музиката и графичния дизайн (DJ Skill със SoulSearching Radio, Росица Бочукова ­ графичен дизайнер, CTP Records). Посетителите ще могат да се отбият за чаша кафе и да се отпуснат на някой удобен пуф, докато слушат готина музика от звучащото SoulSearching Radio на DJ Skill (soul, funk, jazz, hip­hop) или някой интересен DJ сет. За креативната дейност и добрата творческа атмосфера ще се грижат и момчетата от CTP Records. Те ще разположат професионална техника за пускане и миксиране на музика в магазина и ще предлагат открити семинари за хора с желание да усвоят нещо интересно в тази област.

На самото откриване – 19:30 на 19 юни – музиката ще е от DJ Skill и CTP Records в лицето на Стойко Милев, Ангел Дюлгеров и Константин Бешков. (събитието във Facebook)

Събития
Map
Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.