Красимир Василев
15 юни, 2014
Альоша слиза в града
Альоша слиза в града
17 юни, 2014
Покажи всички

Капан за чудовища – откриване 🗓 🗺

PLOVEDIV публикация

[cml_media_alt id='3442']whatamonstar[/cml_media_alt]Готините хора от What a Monstar (Никола Сивков, Иван Янев и Станислав Маринов) откриват своето пространство в кв. Капана на ъгъла на ул. Златарска и ул. Загреб, след като бяха избрани за един от десетте проекта в конкурса на Фондация „Пловдив 2019“ и Община Пловдив „Капана – квартал на творческите индустрии в Пловдив“.

Партньори на WAM са творци в сферата на музиката и графичния дизайн (DJ Skill със SoulSearching Radio, Росица Бочукова ­ графичен дизайнер, CTP Records). Посетителите ще могат да се отбият за чаша кафе и да се отпуснат на някой удобен пуф, докато слушат готина музика от звучащото SoulSearching Radio на DJ Skill (soul, funk, jazz, hip­hop) или някой интересен DJ сет. За креативната дейност и добрата творческа атмосфера ще се грижат и момчетата от CTP Records. Те ще разположат професионална техника за пускане и миксиране на музика в магазина и ще предлагат открити семинари за хора с желание да усвоят нещо интересно в тази област.

На самото откриване – 19:30 на 19 юни – музиката ще е от DJ Skill и CTP Records в лицето на Стойко Милев, Ангел Дюлгеров и Константин Бешков. (събитието във Facebook)

Събития
Map
Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар