Орлин Горанов и Еделина Кънева в „Пролетен бал в операта“
17 март, 2015
Бутиков концерт с еврейска музика
19 март, 2015
Покажи всички

ЖЛЪЧ / ГЕНА – YДАР със SO CALLED CREW и DJ SKILL

Клуб „Библиотеката“ упорито дава пространство на почитателите на хип-хопа! Пролетният хип-хоп сезон ще бъде своеобразно открит със So Called Crew.

Поводът за първото им гостуване в Пловдив за 2015 година е новият албум на ЖЛЪЧ / ГЕНА – YДАР. Освен с жлъчните рими и болните бийтове в него, крюто пристига с целия си репертоар и в пълен състав – SO CALLED CREW са MC-тата ЖЛЪЧ, БРЯТ ЧЕ и БАТЕ ДОУЕН, графити-артиста и бийтбоксър TRASHER и продуцента и DJ Евгени.

Албумът YДАР е съчетание от зверски винилни бийтове и смели лирики, удрящи точно в целта. В траклиста са 13 парчета, сред които колаборативните Престиж със STARTERAs и Нас с DJ SKILL.

Рап програмата, която са подготвили за ценителите на истинския хип-хоп, започва в 22:30 на 20 март, а за локална подкрепа зад грамофоните рамо ще удар пионерът на пловдивската сцена DJ SKILL от Ударната група.

Входът е 4 лева, а срещу още 10 можете да се сдобиете с YДАР-а на CD.

(събитието във Facebook)

Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар