Орлин Горанов и Еделина Кънева в „Пролетен бал в операта“
17 март, 2015
Бутиков концерт с еврейска музика
19 март, 2015
Покажи всички

ЖЛЪЧ / ГЕНА – YДАР със SO CALLED CREW и DJ SKILL

Клуб „Библиотеката“ упорито дава пространство на почитателите на хип-хопа! Пролетният хип-хоп сезон ще бъде своеобразно открит със So Called Crew.

Поводът за първото им гостуване в Пловдив за 2015 година е новият албум на ЖЛЪЧ / ГЕНА – YДАР. Освен с жлъчните рими и болните бийтове в него, крюто пристига с целия си репертоар и в пълен състав – SO CALLED CREW са MC-тата ЖЛЪЧ, БРЯТ ЧЕ и БАТЕ ДОУЕН, графити-артиста и бийтбоксър TRASHER и продуцента и DJ Евгени.

Албумът YДАР е съчетание от зверски винилни бийтове и смели лирики, удрящи точно в целта. В траклиста са 13 парчета, сред които колаборативните Престиж със STARTERAs и Нас с DJ SKILL.

Рап програмата, която са подготвили за ценителите на истинския хип-хоп, започва в 22:30 на 20 март, а за локална подкрепа зад грамофоните рамо ще удар пионерът на пловдивската сцена DJ SKILL от Ударната група.

Входът е 4 лева, а срещу още 10 можете да се сдобиете с YДАР-а на CD.

(събитието във Facebook)

Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.