Те силикони не ядат
10 октомври, 2011
КрисиKrisi
11 октомври, 2011
Покажи всички

Екоинициатива „Почистване на парк Лаута“

[dc]П[/dc]ловдивското сдружение „Младежки глас“ разпространиха информация за екоинициатива. Целта е почистването на парк Лаута. Община Пловдив, в лицето на г-жа Албена Батаклиева (кмет на район Тракия), подкрепя идеята.

Момчетата и момичетата твърдо са решили да се погрижат за чистотата в парка и търсят съмишленици. Сборен пункт ще бъде входът на парка до детски кът „Теди“ (13:00-16:00). Ръкавиците и чувалите са осигурени.

На страницата със събитието четем: „Провеждането на подобна дейност е насочено към изграждане на социалната и екологичната култура на младежите: тя дава знания за ценностите в природата и нивото на екокултура. Дава принципната основа за изследване на обществените взаимодействия при хората с природата. Главната ни цел е създаване на познания у младежите в сферата на гражданската отговорност спрямо равновесието в градоустройствената екология. Мероприятието ще има установена програма и правилник по безопасността, а всички доброволци ще бъдат разделени на оперативни екипи, спрямо естеството на работа.“

Напълно ви подкрепяме!

Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

1 Comment

  1. хаха..и защо точно преди изборите подкрепят децата? Скаутите почистват защитените зони на гребния канал(вече няколко години),заедно с много други доброволци и еко организации.Радвам се на инициативата,дано само няма предизборни манипулации с нея.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.