МЕЛФОРМАТОР
21 ноември, 2013
Колесница
23 ноември, 2013
Покажи всички

Дефиле на младото вино 2013

Фестивал „Дефиле на младото вино“ ще се проведе за пета поредна година.  Събитието започва днес в 13:00 и ще приключи на 24 ноември. Интересната програма ще бъде представена на различни места, сред които Лапидариума в Стария град, къща Хиндлиян, Балабановата къща, Къща Недкович, Етнографски музей и др.

Ансамбъл „Тракия“ официално ще открие фестивала на площада пред община Пловдив, а в 14:00 специалният гост Теодосий Спасов ще зарадва пловдивчани и гости на града.  Час по-късно започва обиколката по къщите в Стария град. Там винарските изби ще предлагат за дегустация своите млади вина. Краят на културната програма ще бъде белязан в 17:15 (Лапидариума) от  тракийски мъжки боен ритуал и тракийски танц на сдружението за антични и средновековни реконструкции „Сила”.

В рамките на Дните на младото вино от 19.00 часа също тази вечер в Държавния куклен театър – Пловдив ще бъде представена постановката „Великденско вино“ на режисьора Леонард Капон. Тя е с участието на Виктор Бойчев и Румен Караманов.

Наздраве!

Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.