Заедно променяме града
15 септември, 2014
Нова музика от МЕЛФОРМАТОР
17 септември, 2014
Покажи всички

Благотворителен хип­-хоп концерт­ BOBO & THE GANG & SKILL

[cml_media_alt id='3910']hiphopcharity[/cml_media_alt]В подкрепа на Седмицата на благотворителността клуб „Библиотеката“ ще посрещне хип-хоп инициатива. Събитието ще стартира с уъркшоп в 19:00ч., воден от SKILL, който ще въведе публиката в работата с грамофон и диджействането. След което на сцената, в 20:30ч., ще забият BOBO и THE GANG. Партито ще продължи до сутринта под бийтовете на добрия стар рап, селектиран от SKILL.

Входът е 8 лв, а желаещите да са само част от уъркшова или афтърпартито заплащат по 5 лв. Всички средства ще бъдат дарени за поправянето и изграждането на спирките на Детската железница „Знаме на мира“ на Младежкия хълм, както и за поставянето на съоръжения за игра за деца с увреждания, монтирането на рампи, поставянето на осветление, видео наблюдение, информационни табели и изграждането на чешма.

Организатори на събитието са Община Пловдив, Домъ на плочата, клуб „Библиотеката“, Ротаракт Клуб Пловдив Филипопол и What a Monstar.

(събитието във Facebook)

 

 

Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар