Заедно променяме града
15 септември, 2014
Нова музика от МЕЛФОРМАТОР
17 септември, 2014
Покажи всички

Благотворителен хип­-хоп концерт­ BOBO & THE GANG & SKILL

[cml_media_alt id='3910']hiphopcharity[/cml_media_alt]В подкрепа на Седмицата на благотворителността клуб „Библиотеката“ ще посрещне хип-хоп инициатива. Събитието ще стартира с уъркшоп в 19:00ч., воден от SKILL, който ще въведе публиката в работата с грамофон и диджействането. След което на сцената, в 20:30ч., ще забият BOBO и THE GANG. Партито ще продължи до сутринта под бийтовете на добрия стар рап, селектиран от SKILL.

Входът е 8 лв, а желаещите да са само част от уъркшова или афтърпартито заплащат по 5 лв. Всички средства ще бъдат дарени за поправянето и изграждането на спирките на Детската железница „Знаме на мира“ на Младежкия хълм, както и за поставянето на съоръжения за игра за деца с увреждания, монтирането на рампи, поставянето на осветление, видео наблюдение, информационни табели и изграждането на чешма.

Организатори на събитието са Община Пловдив, Домъ на плочата, клуб „Библиотеката“, Ротаракт Клуб Пловдив Филипопол и What a Monstar.

(събитието във Facebook)

 

 

Симеон Тодоров
Симеон Тодоров
Създател на PLOVEDIV. Учител. Избран за един от 40 до 40 в класацията на Дарик за успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.