Вижте как Пловдив отпразнува официалното си обявяване за Европейска столица на културата през 2019 година
7 юли, 2015
Три истински сватби по време на операта "Любовен еликсир" на Античен театър
Три истински сватби по време на операта „Любовен еликсир“ на Античен театър 🗓 🗺
10 юли, 2015
Покажи всички

„БГ Шлагер и Латино“ с Калин Вельов, Тумбаито и Опера Пловдив 🗓 🗺

"БГ Шлагер и Латино" с Калин Вельов, Тумбаито и Опера Пловдив

Оркестърът на Пловдивската опера подготвя съвместен проект с Калин Вельов и група „Тумбаито“ като част от програмата Opera Open Light.  Концертът „БГ Шлагер и Латино“ обещава да възпламени със салса ритми публиката в кино „Орфей“ на 14 юли от 21 часа. В проргамата ще прозвучат любими български естрадни евъргрийни от 60-те и 70-те години , преработени в латино вариант. Включени са песни като „Ропотамо“, “Нетърпение“, „Една Девойка ме Попита“, „Урок по Танци“, „Болката от Ляво“, „Тъмнокосо Момиче“, „Сбогом Море“, които са присъствали в челните позиции на музикалните класации на български електронни медии.  В концерта ще се включат и танцови латино двойки.

Оркестърът на Пловдивска опера ще изпълни и филмова музика от Борис Карадимчев. Дело на композитора са незабравимите песни от „Оставаме“ и „Нашият град“ от филма „Оркестър без име“, „Хора и улици“ от лентата „Момчето си отива“, както и музика за филмите „Няма нищо по-хубаво от лошото време“, „Куче в чекмедже“ и др.

Билети за „БГ Шлагер и Латино” се продават на касата на Концертна зала, в Билете център пред Общината, както и онлайн в еventim.bg

Събития
Лятно кино "Орфей" Map

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.